Sinds 1985 vervaardigt, verkoopt, verhuurt en onderhoudt LTC
een compleet programma vacuüm straalmachines

LTC International BV is uitgegroeid tot een toonaangevend,
innovatief en dienstverlenend bedrijf dat sinds 1985 een
compleet programma vacuüm straalmachines vervaardigt,
verkoopt, verhuurt en onderhoudt.

Ons succes hebben we, naast onze betrouwbare producten, mede te danken aan het graag willen investeren in een langdurige en solide relatie met onze klanten. LTC International BV staat voor constante kwaliteit en zorg voor het milieu. Daarbij blijven we altijd op zoek naar innovatieve producten en technieken.

Vacuüm Stralen

LTC International BV heeft een breed programma vacuüm straalmachines dat is afgestemd op straalwerken van allerlei omvang. Naast de verkoop en verhuur van LTC Straalmachines verzorgen wij ook de benodigde perslucht, perslucht toebehoren en straalmiddelen. Dit geeft ons de mogelijkheid u een complete installatie aan te bieden voor uw straalwerk.

Onderstaand vindt u de voordelen van onze LTC Vacuüm Straalmachines:

  • Onze machines zijn milieuvriendelijk en stofvrij en kunnen daarom op elke locatie (binnen en buiten) gebruikt worden zonder speciale voorbereidingen;
  • De kosten van straalmiddel en het straalmiddel afval blijven tot een minimum beperkt doordat een LTC Straalmachine het straalmiddel reinigt en hergebruikt;
  • Men kan in veel gevallen werken zonder extra beschermende kleding buiten de voorgeschreven BPM’s.

Dit alles maakt het stralen met een LTC Straalmachine economisch verantwoord.

Straaltechniek

LTC International BV is een gespecialiseerd bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met straaltechniek. Door de jaren heen hebben wij een straaltechniek ontwikkeld om stofvrij te kunnen stralen. Deze vacuümstraaltechniek maakt gebruik van speciaal ontwikkelde straalmachines gebaseerd op een continu hergebruik van hoogwaardige straalmiddelen.

Door de unieke werking elimineert LTC vacuümstraalapparatuur alle stofdeeltjes die tijdens het stralen ontstaan – onder optimale omstandigheden zelfs tot 99%. Dit voorkomt overlast en hinder aan werkzaamheden in dezelfde ruimte en draagt zo bij aan een beter werkklimaat.

Contact

Trapezium 250
3364 DL Sliedrecht
Postbus 306
3360 AH Sliedrecht

T +31 (0)78 641 8050

F +31 (0)78 641 8080

info@ltc-international.nl

Realisatie: Volcano